Gedaan die vakantie

door Ilse Debaes, Accountmanager Regionaal

 

09/08/2018

Gedaan die vakantie

 

Sinds woensdag 1 augustus ben ik weer aan het werk na een zeer deugddoende en, al zeg ik het zelf, welverdiende vakantie. Genoten met ons gezin, met onze twee kindjes. De batterijen zijn weer volledig opgeladen, ik vlieg er graag weer snel in. Helaas, wat waren die eerste drie dagen warm! Gelukkig is hier airco op kantoor en extra veel water drinken is een must. Mijn pogingen om klanten te bereiken voor ons jaarlijkse thema van Waregem Koerse op zondag 19 augustus kenden weinig succes. Velen blijken nog met vakantie of ze zijn extra lang gesloten door de aanhoudende hitte. Afwachten dus. De enkele collega’s die samen met mij hun vakantie al achter de rug hebben, maken hetzelfde mee. Dan maar achterstallige bezoekrapporten in CRM ingeven zodat we opnieuw volledig mee zijn. En ook voorbereidend werk kunnen doen met het oog op, straks, de grote afspraken met prospecten. Voorts de actie ‘Focus op Ardooie/Koolskamp’ in Deze Week op het getouw gezet, mailadressen verzameld en mailings opgesteld. En een prospectieronde gedaan in mijn regio Tielt-Izegem, om te concluderen dat een aantal zaken wel al weer open zijn, maar nog onderbemand zijn of bemand met jobstudenten. Toch maar binnen stappen. Ik werk nu twintig jaar voor dit media-familiebedrijf, toch leer ik dagelijks bij dankzij mijn vele collega’s en klanten. Dat maakt het net zo ongelooflijk boeiend, deze gevarieerde job met al zijn facetten, uitdagingen, nieuwigheden en veranderingen. Beetje eigen aan het medialandschap. Ik mis wel onze coach: John geniet momenteel nog even met zijn partner van wat qualitytime in het warme Zuiden. Hij is niet alleen onze verantwoordelijke, maar ook onze houvast, onze steunpilaar, onze motivator wanneer het wat minder gaat, onze rechterhand. Als sales ben ik niets zonder een goeie coach: ik wil iemand die me kneedt en plooit en een nog betere sales van me maakt. Ook al heb ik vijftien jaar ervaring op de baan. Mijn zomervakantie is alweer achter de rug, de tijd vliegt voorbij. Als ik bedenk dat ik als schoolverlater in 1998 ben gestart bij Roularta Media Group, het bedrijf met de grote naam in Roeselare!