Jobstudenten bij Roularta

Als jobstudent werken bij Roularta is een unieke, zowel leuke als leerrijke ervaring. Je draait mee in een groot mediabedrijf en elke dag opnieuw ondervind je: Roularta, never a dull moment. Een vakantiejob bij Roularta misstaat bovendien op geen enkel cv. En als het tussen ons klikt, weet je maar nooit hoe een dubbeltje rolt. 

Solliciteer nu voor een studentenjob bij Roularta!

Ontmoet de lichting van 2018

Michel Bouckaert
jobstudent Drukkerij

Ik werkte in de drukkerij aan de Sitma’s in de afwerking. Mijn werk was er uitdagend en dan zeker als wij dikkere ‘rechte ruggen’ of kranten moesten opleggen. Dan moest ik heel precies tewerk gaan. Het was nu voor mij het 2e jaar aan de sitma’s en ik begin de mensen te kennen. Iedere keer ik terugga, wordt het toffer. Dank u voor de werkervaring!

Miguel Maertens
jobstudent Data Input

Alles was goed geregeld voor mijn periode als jobstudent bij Roularta. Gewoon het formulier invullen op de website en het contract bespreken op het interimkantoor. Geen onnodige kopzorgen dus! Ik werkte op de afdeling ‘data input’. Dat is kantoorwerk en het grote voordeel voor mij is dat het leuker is dan bandwerk. Ik vind dat men tolerant is en de verloning is zeker de moeite waard. Ik zou iedereen aanbevelen hier een studentenjob te komen doen!

Liselore Vanacker

jobstudent Trends

Ik vind het super om in een bedrijf als Roularta te werken. Ik werk op de afdeling van Trends en zoek gegevens op van bedrijven. Het is een leuke en leerrijke ervaring. Je werkt samen met zeer toffe mensen. Kortom: one team, one family. Super vakantiejob!

Maaike Tassaert

jobstudent Payroll-afdeling

Ik werk als jobstudente mee aan de digitalisering van de payroll van Roularta. Mijn job is het scannen van dossiers. Vanaf mijn 1ste dag als jobstudenten op de personeelsdienst werd ik met open armen ontvangen! Het is een open team en ik vond er dan ook snel mijn plekje. Een lach hier, een grapje daar, het kan er allemaal.

Leonie Tyvaert

jobstudent Data Entry

Ik werk sinds dit jaar als student bij Roularta. Mijn papa, broer en neven hebben me het familiebedrijf leren kennen. Op die manier ben ik in de aangename werksfeer beland tussen vriendelijke collega’s. Daarnaast verwerf ik door de goeie begeleiding veel nieuwe vaardigheden. Er is veel variatie en dat zorgt voor de leuke studentenjob!

Laura Delabie

jobstudent Werving & Selectie

Ik kwam niet toevallig als jobstudent bij Roularta terecht. Vanuit mijn opleiding ‘Journalistiek’ maakte ik al snel kennis met alles wat Roularta te bieden had. Door mijn studies Office Management en mijn keuzetraject HR kwam ik hier als stagiair op de HR afdeling terecht. De sfeer, de jobinhoud, de kansen… zorgden ervoor dat ik deze zomer met veel plezier terugkwam als jobstudent. Op de HR afdeling help ik mee met de ondersteuning van de werving en selectie van kandidaten. Telefoneren, mailen, testen uitsturen, afspraken inplannen… en nog veel meer. Dit is zeker en vast een aanrader. Het maakt niet uit of je iets doet dat in de lijn ligt met je opleiding of iets helemaal anders. De ervaring die je hier als jobstudent kan opdoen is heel waardevol voor je toekomst. En een toffe werkplaats krijg je er bij Roularta gratis bij!

Lise De Deyne

jobstudent Data Input

Ik ben in contact gekomen met Roularta omdat mijn papa hier ook werkt. Ik vind hier werken hier zeer interessant omdat je leert over het oprichten van bedrijven en hoe bedrijven werken. Het is ook een leerrijke ervaring om te werken in zo’n groot bedrijf met zoveel verschillende jobs en verschillende mensen. De werkomstandigheden zijn ook zeer aangenaam en het is best leuk om eens een centje bij te verdienen.

Simon Janssens

jobstudent Trends Business Information

Ik ben jobstudent bij Trends Business Information. Ik vind het leuk om als jobstudent een ruimte te delen met andere Roularta-medewerkers. Er is airco J Alles wordt goed uitgelegd en je mag altijd vragen stellen. Het is een toffe werkgroep. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam.