Stages bij Roularta

Als je het vak wil leren, kan je het maar beter meteen goed leren. Wij stemmen jouw studieopdracht af op een concrete vraag uit onze organisatie. Aan bezigheidstherapie doen we liever niet, we verkiezen dat de resultaten van je stage ook voor ons nuttig zijn. Bij de uitvoering van je stage krijg je de begeleiding van een manager bij wie je met al je vragen terecht kan.

fabio.png

Fabio Gheysen - stagiair Cel ‘Events & Fairs’ in Evere

Keuze

Ik koos voor Roularta Media Group omwille van de goede naam. Ik had er al vaak over gehoord op televisie, en ik ben een grote fan van Sport/Voetbalmagazine. Ik wilde ook graag stage lopen in een ‘groot/beursgenoteerd’ bedrijf en niet in een KMO. In eerste instantie is het dus zeker en vast de goede reputatie die me de sprong deed wagen. Verder dacht ik ook - als student marketing met optie communicatie - dat meehelpen een evenement organiseren een mooie opportuniteit zou zijn om mijn opgedane kennis als student om te zetten in de praktijk.”

 

Inhoud

In het begin mocht ik mijn eigen voorstellen lanceren voor de communicatie rond de beurs. Ik heb me ook beziggehouden met de affiches die circuleerden in de stad Brussel. Verder stond ik ook nog in voor het zoeken van partners en vloggers, maakte ik elke week een analyse van de mensen die zich inschreven en stond ik in contact met de exposanten voor de bezoekersgids.”

 

Evaluatie

Ik ben heel tevreden over mijn stage bij Roularta, over wat ik ervan opgestoken heb en wat ik zelf heb kunnen bijdragen. Ik heb veel bijgeleerd. Ik heb nu een veel beter zicht op wat een evenement organiseren echt inhoudt.”

 

Aanrader?

Ik zou Roularta zeker als stageplaats aanraden omdat er een heel goede sfeer heerst, zeker in de afdeling Events. Er is een mooie mix van jongeren en ervaren mensen wat zorgt voor een goede samenhang in de groep. Als stagiair voelde ik er me vanaf de eerste dag bij betrokken, door samen met andere mensen te vergaderen over de beurs om ze tot een goed einde te brengen. De doelen waren van in het begin precies en duidelijk, wat de integratie en de realisatie van de gekregen opdrachten vergemakkelijkte. Betrokkenheid en vertrouwen zijn de kernideeën. Samen met een team dat steeds bereid was om te luisteren.”

Meer info?

Vul onderstaand formulier in, we contacteren je zo snel mogelijk.

  • Dit veld is verplicht.