“Here I found what I’m passionate about: keeping tremendously interested in IT” - Bert Meykens, Projectmanager Internet

Foto Bert Meykens

Bert Meykens, Projectmanager Internet

Als net afgestudeerde ingenieur ICT ging ik van start op de IT-afdeling van Roularta Media Groep. Het was een eerste kennismaking met het bedrijfsleven en specifiek met de uitgeverij achter verschillende grote magazine- en krantentitels.

 

Vanuit mijn nieuwsgierigheid naar technologie had ik mijn opleiding gekozen en ik hoopte dan ook om deze zoektocht in mijn job verder te kunnen zetten. De vele interessante jaren hebben me geleid vanuit een bestaande Windows georiënteerde web-omgeving, via Unix, in de richting van onze huidige LAMP-stack. We leerden technologieën zoals NoSQL, message queues en cloud infrastructuur kennen en gebruiken ze dagelijks om performante en schaalbare websites te bouwen.

 

De kansen en technische evolutie bleven me inspireren om een carrière bij dit bedrijf uit te bouwen waardoor ik binnenkort 20 kaarsen op mijn Roularta-taart mag zetten. Deze hebben allemaal hun eigen verhaal en hebben bijgedragen tot de rol ik die ik vandaag binnen dit bedrijf kan en mag opnemen.

 

Ben je net zoals ik steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen en wil je de kans om met recente technologieën aan de slag te gaan? Aarzel dan niet en reageer op onze vacatures.