“Hier speel ik niet één bepaalde rol, ik ben betrokken bij verschillende rollen” - Gilles Allemeersch, Medewerker Logistiek & Distributie

Foto Gilles Allemeersch

Gilles Allemeersch, Medewerker Logistiek & Distributie

Met fierheid kan ik me voorstellen als lid van het team oplagebeheer & distributie. Het takenpakket van ons team is het samenbrengen van de verschillende informatiebronnen tot heldere productie- en oplagedocumenten.

 

Alle informatie over de magazines wordt gefilterd door ons team om vervolgens te implementeren in documenten voor de productie. Om alle informatie te bekomen werken we intens samen met de verschillende diensten van onze afdeling circulation, zoals het team losse verkoop en het team direct marketing. Daarnaast hebben we nauw contact met back-office over de bijlages. We vertalen alle informatie tot duidelijke instructies voor de productie en logistiek. We leveren hen de documenten voor uitvoering en de daarbij horende adresbestanden.

 

Doordat we voortdurend samen werken met andere teams, worden we betrokken bij het hele proces en spelen we zelfs meer dan één bepaalde rol. Dat versterkt nog eens de slogan “One team, one family”.