“Ik haal enorm veel voldoening uit mijn job, omdat ik elke dag creatief kan meedenken met mijn klanten en hen naar een hoger niveau kan tillen.” - Joyce Lamsens, Account Manager

Foto Joyce Lamsens

Joyce Lamsens, Account Manager

Als Accountmanager van de afdeling Local Media ben ik verantwoordelijk voor een uitgebreid aanbod van lokale communicatiekanalen in de regio.

 

Doordat onze adverteerders zich steeds in een andere situatie bevinden verdienen ze elk een unieke aanpak. Het is ons doel om zaken in de kijker te zetten en zowel nieuwe als bestaande klanten dichter bij hen te brengen.

 

Wij proberen een mediaoplossing op maat te vinden voor iedere klant aan de hand van ons printaanbod waaronder De Zondag, Deze Week, Steps en Le Frontalier en onze onlinemogelijkheden zoals Facebookcampagnes, onlinebannering, Google Adwords, enz.

 

Elke dag kom je terecht bij mensen uit diverse sectoren die elk hun verhaal hebben. Het is ongelooflijk welke ruime waaier aan kennis je verzamelt doorheen de tijd. Je leert zowel bij over de mode-, interieur- als autowereld.